Personal training Hilversum

Personal training met Erik is de meest intensieve vorm van trainen. Een individuele trainingssessie waarbij alles toegespitst is op jouw specifieke doelen en wensen. Bij deze vorm van trainen is er echt 100% zorg mogelijk voor jouw persoonlijke situatie. Zeker in de private gym; Fithuis. Hier kan alleen op afspraak getraind worden. Erik is gespecialiseerd in krachttraining in combinatie met afvallen/vetpercentage verlagen. Daarom zullen de personal trainingen vooral zijn gericht op krachttraining.

Krachttraining

Tijdens de personal trainingen focussen we ons op krachttraining. Door middel van krachttraining zal de vetvrije massa (spiermassa) toenemen. Hierdoor zal de stofwisseling hoger komen te liggen. Als de stofwisseling hoger ligt zal het lichaam meer verbranden, klinkt ideaal toch? In combinatie met het juiste voedingspatroon ga jij je doelen zeker halen.

Persoonlijke aanpak

De specifieke krachttraining die Erik geeft kan voor iedereen een meerwaarde hebben. Bij personal training wordt er extra veel gelet op houding en techniek. Het resultaat hiervan is het leren omgaan en herkennen van de bewegingen en, als je dit als doel hebt, zelf de sportschool in te gaan zonder je af te vragen wat je aan het doen bent. Indien je beperkingen hebt in bepaalde bewegingen weet Erik de oefeningen daarop aan te passen en zo op een meest effectieve manier samen met je trainen.

 

De volgende producten en diensten zitten bij Personal training inbegrepen:

 

Op maat gemaakt voedingsadvies

Trainingsschema op basis van jouw doelen

Metingen (huidplooimeting en omvangmeting)

Persoonlijke begeleiding (altijd bereikbaar voor vragen)

 

Interesse? Neem contact met mij op, of schrijf je hier onder in voor een gratis proefles.

Personal training
vanaf

69,-

Per sessie

Duo workout

Personal training met een vriend, vriendin of misschien wel familielid is ook mogelijk en bovendien leuker. Je kunt elkaar aanmoedigen, steunen en het is gezelliger en natuurlijk ook nog eens goedkoper, want je kunt de kosten delen.

 

Meer info over duo personal training vind je hier:


Meld je aan voor een gratis proefles