Online fitness coach

Op zoek naar een personal trainer, maar niet de kosten daarvan? Erik kan jouw online fitness coach zijn. Dit is de uitkomst! Erik kan aan de hand van een vragenlijst naar je huidige voedingspatroon kijken. Hiermee wordt er rekening gehouden met producten die je niet lust of waar je wellicht allergisch voor bent en kan Erik jouw voedingsschema volledig personaliseren.

 

Krachttraining online?

Training? Ja, ook online kan Erik je begeleiden met jouw training.

Niet alleen door het maken van een trainingsschema, maar ook door middel van een database met veel verschillende oefeningen. Erik geeft je een voedingsadvies en begeleid je hierin online verder. Door de bijhorende bijlages leer je je voeding nog meer optimaliseren. Online begeleiding isĀ ook ideaal voor het controleren en verbeteren van je houding. Door een zelf uitgevoerde oefening op te sturen krijg je feedback op je houding en wat je kan verbeteren.

 

Zelfstandig sporten

Met een online coach kan je blijven trainen op jou eigen gewenste tijden. Bij online coaching staat zelfstandig sporten centraal. Dit betekend natuurlijk niet dat je er alleen voor staat. Erik staat altijd voor je klaar. Erik streeft er naar binnen 12 uur te reageren via de app. Bij uitgebreidere vragen wordt er gevraagd om te mailen of te bellen.

Interesse? Contact mij dan snel en ik sta voor je klaar!