12 weken programma

Krachttraining voor iedereen

Trainen in een groep van maximaal acht personen. Het 12 weken programma is gericht op:

  • Fit worden
  • Spiermassa opbouwen
  • Afvallen (vetpercentage verlagen)

 

Ook fit in 12 weken?

Krijg jij het zelf niet voor elkaar om een verandering aan te brengen in je leefstijl? Je wilt je eetpatroon veranderen en je sportprestaties verbeteren, maar het lukt je niet om je eigen patronen te doorbreken? Dan is het 12 weken programma van Fithuis iets voor jou. We gaan samen aan de slag om jouw leefstijl te veranderen en een permanente verandering in je leven te creëren.

 

Krachttraining in groepsverband

Personal trainer Erik is gespecialiseerd in krachttraining. Daarom zullen de small group trainingen vooral gericht zijn op krachttraining. Daarom zullen de small group trainingen vooral gericht zijn op krachttraining. Met behulp van krachttraining zal de vetvrije massa toenemen (spiermassa), hierdoor zal de stofwisseling hoger komen te liggen. Bij een hogere stofwisseling verbrandt het lichaam meer. Klinkt ideaal toch? De trainingen combineren we met een uitgebalanceerd voedingsadvies. Zo ga jij je doelen zeker halen.

 

Bij het huidige 12 weken programma kun je op elk moment starten. Er zijn verschillendegroepen  waar je bij aan kunt sluiten: mannengroepen, vrouwengroepen en gemixte groepen. Hierdoor kunnen we specifiek te werk gaan. Bij de vrouwengroepen ligt de nadruk op buik, billen en benen en eindigen we met een HIIT (high intensity interval training) voor elk niveau. Bij mannen ligt de nadruk wat meer op de torso, maar dat betekent niet dat we de benen overslaan!


Wanneer zijn er small group trainingen?

De trainingen zullen op de volgende dagen zijn:
Maandag             19:00 – 20:00 V

Dinsdag               18:00 – 19:00 M               19:00 – 20:00 V

Woensdag           19:00 – 20:00 V

Donderdag          19:00 – 20:00 – Gemixte groep man/ vrouw

Vrijdag                  18:00 – 18:45  – Train with the trainer

Zaterdag              10:00 – 11:00  V

 

Wil jij ook fit worden in 12 weken? Wacht niet langer en schrijf je nu in voor het volgende 12 weken programma.

 

Een bedrijf, sportclub of een vriendengroep? Voor besloten groepen zijn ook mogelijkheden, neem contact op met Erik om deze mogelijkheden door te spreken.